lunes, 30 de diciembre de 2013

CLAROSCURO EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE ÁNGEL BURBANO en - CT Art Gallery, Reus, Tarragona

CLAROSCURO

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE ÁNGEL BURBANO

el proper dissabte 4 de gener a les 19:00  inauguració 

Àngel Burbano ( Saragossa , 1974 ) , comença a alimentar les seves inquietuds culturals i artístiques estudiant Ciències de la Comunicació a Saragossa .
El poder de la imatge com a llenguatge el fascina i se submergeix en periples audiovisuals com el cinema amateur i la fotografia .

Amb l'aparició de l'entorn digital , deixa enrere la fotografia analògica i arriba a ser fotògraf patrocinat per Olympus - Ros Fotocolor durant dos anys . Com fotògraf es professionalitza en l'àmbit del reportatge musical periodístic , i realitza etapes de dedicació a la cobertura de gimnàstica rítmica . La seva varietat creativa el porta també a moure en el reportatge de moda .

S'especialitza en el nu femení arribant a publicar la seva obra en revistes com " Art Fotogràfic " , " Black + White " i " Photo " entre d'altres i rep el tercer premi ' Joaquín Gil Marraco ' de l'Ajuntament de Saragossa amb una selecció de fotografies de la seva última col · lecció " Clarobscur " .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ángel Burbano (Zaragoza, 1974), comienza a alimentar sus inquietudes culturales y artísticas estudiando Ciencias de la Comunicación en Zaragoza.
El poder de la imagen como lenguaje le fascina y se sumerge en periplos audiovisuales como el cine amateur y la fotografía.

Con la aparición del entorno digital, deja atrás la fotografía analógica y llega a ser fotógrafo patrocinado por Olympus - Ros Fotocolor durante dos años. Como fotógrafo se profesionaliza en el ámbito del reportaje musical periodístico, y realiza etapas de dedicación a la cobertura de gimnasia rítmica. Su variedad creativa le lleva también a moverse en el reportaje de moda.

Se especializa en el desnudo femenino llegando a publicar su obra en revistas como "Arte Fotográfico", "Black + White" y "Photo" entre otras y recibe el tercer premio 'Joaquín Gil Marraco' del Ayuntamiento de Zaragoza con una selección de fotografías de su última col • lecció "Claroscuro".

--
CT
Art  Gallery
CORI TORROJA MARSAL

Carrer de Santa anna, 6
43201    REUS   TARRAGONA ( SPAIN)                                  
artgallery.ct@gmail.com
 telef.977 345375 /657962834



domingo, 29 de diciembre de 2013

PINTORET

Los Secretos de Arcadia

M. Parra & V. Heca seleccionados en Torrejón de Ardoz

TRES ARTISTAS UNA PASIÓN EL ; EL ARTE

EL MUNDO EMOCIONAL DE LA VICTIMA

vídeo 20€

Música con Canicas