lunes, 27 de junio de 2011

Exposició individual de MARIAN LÓPEZ PLANA a FONSDART Galeria

















































Benvolgut amic,

Ens complau convidar-vos a la segona inauguració de l'exposició individual de MARIAN LÓPEZ PLANA a la nostra galeria, que tindrà lloc aquest dissabte, 2 de juliol, a les 20:00, on podeu trobar obres sobre diferents tipus de suports: cotó, sedes, papers, gravats al sucre, làmpades de metacrilat i corten, bijuteria, etc..., en petit i gran format.

Es tracta d’un recull d’obres de l’artista dels últims anys: Gest i Vida, Esperança, Camí a la llibertat, Atrapada... L’acte comptarà amb una lectura de poemes i una interpretació musical de l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge i un vernissatge i s’obsequiarà un dels assistents, per sorteig, amb un mocador de coll de seda natural dissenyat per l’artista. L’exposició es podrà veure fins el 31 de juliol, just abans de les vacances d’estiu de la galeria, el mes d’agost.

Ens plau adjuntar-vos un resum de la primera inauguració de l’exposició de MARIAN LÓPEZ PLANA, que es va celebrar el 4 de juny i que va comptar amb la interpretació coreogràfica de la ballarina Esther Aumatell, i que va emetre Olot Televisió:

http://vimeo.com/25471743

Confio de poder saludar-vos personalment aquest dissabte. Rebeu una cordial salutació.

FONSDART Galeria

Dolors Capdevila

Directora


Fons d’Art Olot, S. L. B-17356155 Bisbe Guillamet, 4 17800 Olot (Girona) Tel/fax 972 270 001

fonsdart@fonsdartolot.cat

www.fonsdartolot.cat

No hay comentarios:

PINTORET

Los Secretos de Arcadia

M. Parra & V. Heca seleccionados en Torrejón de Ardoz

TRES ARTISTAS UNA PASIÓN EL ; EL ARTE

EL MUNDO EMOCIONAL DE LA VICTIMA

vídeo 20€

Música con Canicas