martes, 8 de abril de 2014

CT ART GALLERY CICLE DE PRIMAVERA 2014 “MIRADES” MECA KETTERER

CT ART GALLERY
CICLE DE PRIMAVERA 2014
  
“MIRADES”
MECA KETTERERDEL 11 AL 29 D’ ABRIL

INAUGURACIO DISSABTE 12 D’ABRIL A LES 19:00

La seva obra totalment figurativa  gira en torn de la figura femenina. Amb molta delicadesa i sensibilitat  ens invita a viatjar pel seu món pictòric. La seva obra es mou entre un estil simbòlic i  oníric, entre  real  i  irreal  sense caure en el surrealisme, i  a la vegada ple de lirisme.

De les seves figures destaquen els rostres de trets clàssics i suaus, i també les mans dels seus personatges, que creen un conjunt harmoniós i de gran bellesa, dintre d’ una atmosfera impregnada de  serenitat que invita a la meditació.

La Carmen Meca, ens ofereix amb la seva delicada senzillesa, una mostra de la seva capacitat de creació artística, i un missatge de misteri, sensibilitat, i sentiments, traves del seus personatges.

Professora de Dibuix per l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Catedràtic d'Institut pel Ministeri d'Educació i Ciència de Madrid. El 1975 cursa estudis en l'Institut Universitari Pedagògic de Caracas. Llicenciada en Belles Arts per la Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona.
Ha exposat en nombroses exposicions col · lectives i individuals, nacionals i internacionals.

Ós hi esperem!!!Su obra totalmente figurativa gira en torno de la figura femenina. Con mucha delicadeza y sensibilidad nos invita a viajar por su mundo pictórico. Su obra se mueve entre un estilo simbólico y onírico, entre real e irreal sin caer en el surrealismo, y a la vez lleno de lirismo.

De sus figuras destacan los rostros de rasgos clásicos y suaves, y también las manos de sus personajes, que crean un conjunto armonioso y de gran belleza, dentro de una atmósfera impregnada de serenidad que invita a la meditación.

Carmen Meca, nos ofrece con su delicada sencillez, una muestra de su capacidad de creación artística, y un mensaje de misterio, sensibilidad, y sentimientos, a través  de sus personajes.


Profesora de Dibujo por la Escuela Superior de Bellas Artes de Sant Jordi de Barcelona. Catedrático de Instituto por el Ministerio de Educación y Ciencia de Madrid. En 1975 cursa estudios en el Instituto Universitario Pedagógico de Caracas. Licenciada en Bellas Artes por la Facultad de Bellas Artes Sant Jordi de Barcelona.
Ha expuesto en numerosas exposiciones colectivas e individuales, nacionales e internacionales.

Esperamos vuestra visita!!!

CT
Art  Gallery
CORI TORROJA MARSAL

Carrer de Santa anna, 6
43201    REUS   TARRAGONA ( SPAIN)                                  
artgallery.ct@gmail.com
 

 telef.977 345375 /657962834

No hay comentarios:

PINTORET

Los Secretos de Arcadia

M. Parra & V. Heca seleccionados en Torrejón de Ardoz

TRES ARTISTAS UNA PASIÓN EL ; EL ARTE

EL MUNDO EMOCIONAL DE LA VICTIMA

vídeo 20€

Música con Canicas