lunes, 4 de octubre de 2010

artistèri exposició d’art contemporani Sala Quatre – Museu d’art i història de Reus



els artistes participants i la junta directiva, us convidem a la presentació de l’agrupació d’artistes i als actes d’inauguració de l’exposició col·lectiva, que tindrà lloc divendres 8 d’octubre a les 19,00h a la sala Quatre de Reus (Museu - plaça de la Llibertat, 13) en finalitzar els parlaments i haurà un vernissatge

ARTISTERI és un projecte col·lectiu d’artistes locals i alguns de forans amb estreta relació amb el territori d’aquí. Des de diferents perspectives, actituds i tendències, els seus components s’uneixen en base a l’esperit reflexiu, comunicatiu i transcendent propi dels processos creatius de les seves activitats. Amb un marc conceptual ampli, aquest projecte entén la pintura des de la seducció, amb la voluntat d’entusiasmar a través d’una estreta sensibilitat, un món d’idees, inquietuds i pensaments.
El desig de presentar-se a la societat reusenca i de generar una relació activa amb la ciutadania són d’entrada els principals objectius d’aquesta mostra. Des d’Artisteri entenem que, en aquesta ocasió la pintura, i l’art en general, son elements culturals propis d’una societat avançada i amb voluntats fermes i pròsperes. Aquest valors són elements capaços de emmotllar-nos i donar-nos el contrapunt necessari per a donar el valor afegit tan anhelat a les nostres vides, llars i espais de treball.

Avui som deu artistes, amb vocació de seguir despertant sentiments arreu amb les nostres obres i amb el ferm propòsit de contribuir a fer arribar l’art a qui l’estima.
Esperem que aquest escrit sigui reflex del nostre interès pel mon de l’art i la cultura, a l’igual que entenem que és el de vostès.
Atentament,

Lluís Llop, president
www.artisteri.org

No hay comentarios:

PINTORET

Los Secretos de Arcadia

M. Parra & V. Heca seleccionados en Torrejón de Ardoz

TRES ARTISTAS UNA PASIÓN EL ; EL ARTE

EL MUNDO EMOCIONAL DE LA VICTIMA

vídeo 20€

Música con Canicas